Szolgáltatásaink bemutatása:

Print Copy az Ön nyomtatási és másolási igényeire szabott teljes körű megoldásokat kínál, akár az eszközbeszerzéstől kezdve az üzemeltetésen át a karbantartásig. Több évtizedes tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel mindig az Ön igényeit figyelembe véve állítjuk össze a legjobb megoldásokat. Teljeskörű üzemeltetési szerződésünkkel (TÜSZ) pontosan tervezhető és követhető a legnagyobb költséget jelentő kellékanyagok költsége. E-Ügyfélszolgálatunkkal az ügyintézés egyszerű és gyors, csökkentve a gépállásidőt. Automatikusan generálódó munkalapjainkkal időt és pénzt spórolhat. Szakembereink a gépek karbantartását és javítását is elvégzik, hogy Önnek ne kelljen ezzel bajlódnia. Az általunk kínált eszközök és szolgáltatások mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a nyomtatási és másolási feladatait!

Print Copy - Plotter nyomtató

Rugalmasság

A Print Copy Kft az évek során a Ricoh és Epson termékek kiemelt márka-kereskedőjévé nőtte ki magát.

A fenti gyártók mindegyike világszínvonalú termékeket kínál. A Ricoh a nagy teljesítményű nyomtatás/fénymásolás, míg az Epson a speciális irodai nyomtatás területére fókuszál, ahol a közelmúltban számos innovatív megoldással jelentkezett.

Széles termékkínálatunknak köszönhetően, minden ügyfelünknek, az Ő egyedi igényeihez legjobban illeszkedő megoldást kínálunk.

Print Copy - Plotter nyomtató

Stabilitás, szaktudás és minőség.

Fontos értékeink között tudhatjuk a stabilitást, a sok éves tapasztalatot és természetesen a minőséget.

Egy sikeres nemzetközi cégcsoport tagjaként, az eddig felhalmozott szaktudást új, korszerű megoldásokkal gazdagítjuk, s folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal, még hatékonyabb együttműködéssel járulunk hozzá partnereink sikereihez.

Széles termékpalettánk mellett szervíz és pénzügyi szolgáltatásokat is nyújtunk Ügyfeleink számára. Nagy figyelmet fordítunk a szervízszolgáltatások minőségére, így megrendelőink teljes biztonságot élvezhetnek.

A Print Copy Kft. a Dél- és Nyugat-Dunántúl több nemzetközileg elismert irodatechnikai világmárka RICOH, OKI, EPSON, PITNEY BOWES forgalmazójaként már több mint 30 éve a piac jelentős szereplője.

Az optimális megoldást, -elsősorban nagyobb cégeknél, egy ún. TCO (Total Cost Owership) azaz a teljes életciklusa alatt felmerülő összes költségeket felmérést követően fogalmazzuk meg.

Print Copy - Plotter nyomtató

Komplex megoldás

Fő tevékenységünk nyomtató- és fénymásológépek üzemeltetése, amelyet ún. TÜSZ - (Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés) keretében kínálunk.

A Teljeskörű Üzemeltetési Szerződésünk minden, a -javítással, karbantartással, kellékanyag ellátással kapcsolatos költséget tartalmaz, és tartós bérleti konstrukcióval kombinálva lehetővé teszik partnereink számára, hogy nagyobb beruházási költség nélkül jussanak hozzá a legkorszerűbb irodatechnikai berendezésekhez.

Ismerd meg szolgáltatásainkat

Print Copy - TÜSZ szerződés
Teljeskörű üzemeltetés - TÜSZ szerződés
Vállalunk 5/8 év teljeskörű garanciát RICOH berendezésekre, TÜSZ vagy KLIKK szerződés esetén. Minden ügyfél számára elérhető egy online felület, ahol közvetlenül bejelenthetnek hibákat és igényelhetnek kellékanyagokat. Az üzemeltetett készülékek működéséről rendszeresen kapnak információkat egy lekérdező alkalmazáson által.
Print Copy - Projektmenedzsment
Projektmenedzsment - pályázat megvalósítás
Cégünk szakértői segítséget nyújtanak pályázatok eszközbeszerzési szakmai anyagának összeállításában, valamint a projektek sikeres megvalósításában a projekt életciklusának minden fázisában. Az Önök igényeit szem előtt tartva, a legjobb megoldásokat kínáljuk, és átvállaljuk a sok munkát.
Print Copy - TCO elemzés
Teljes költségelemzés - TCO elemzés
A Print Copy teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a gépek üzemeltetésében, a TCO elemzések alapján meghatározva a legoptimálisabb megoldásokat. Az online E-Ügyfélszolgálat és az automatizált munkafolyamatok segítségével minimalizáljuk az állásidőt és gyorsan reagálunk az ügyfelek igényeire.